10.3.2015

Lavastettu valokuva

Lavastettu valokuva -kurssin ensimmäinen kotitehtävä oli kuvata viiden kuvan sarja. Jokaisen kuvan ottamisen jälkeen piti poistaa yksi elementti kuvasta ja tarkkailla kuvan tarinan/ tunnelman muuttumista elementin poistuessa.
Otin kuvausta varten esille lelut, joilla lapsenlapset leikkivät Mummilassa ollessaan. Pyrin kuvasarjalla kertomaan, miten lasten leikit jatkuu vaikka leluja kerätään pois. Viimein leikit lopuu ja nalle unohtuu lattialle. 






1 kommentti:

  1. Hei! Tämä lasten leikkien jatkuminen muuttui myös tässä kuvasarjassa nallen ruokahetkeksi. Näen kuvasarjan hauskana tarinana myös siitä, miten nalle kaiken syötyään on niin ähkynä, ettei kykene muutakuin makoilemaan maha täynnä lattialla. Tässä sarjassa pohdin, että olisiko taustaa voinut lavastaa tai esimerkiksi mattoa nostaa tuolin päälle takaa pystyyn niin, että se olisi luonut "takaseinän" tälle tilanteelle? En muista pystyikö kamerallasi pääsemään kuinka lähelle itse kohdetta, mutta myös hieman tiukempi rajaus voisi tuoda dynamiikkaa kuvaan. Aihe ja toteutus ovat kyllä sinun heiniäsi ja olet valinnut hauskan kohteen. Hyvä!

    VastaaPoista