24.2.2015

Blogivalokuvauskurssin kotitehtävä arjen kuvauksesta: Tiistai

Tänään askartelin työpäivän jälkeen muutaman kortin. Otin myös ompelutarvikkeet esiin ja ompelin yhden napin. Kuviakin otin useampia sekä korteista että ompelutarvikkeista. En kuitenkaan ollut niihin tyytyväinen. Päädyin viimein tähän kuvaan, joka kuvaa ehkä parhaiten tätä iltaa.




























Sen verran jäi mieltä kaihertamaan nuo ompelutarvikkeet ja niiden kuvaaminen, että piti ottaa vielä muutama otos. Huomasin kuvatessani, etten saa kamerallani tarkennettua ihan lähellä olevaa kohdetta. Rajasin siis kuvaa PicMonkeyllä melko paljon.
Säilytän lankarullia vanhassa kannellisessa lasipurkissa. Purkkia pidän esillä, jolloin se toimii myös mukavana sisustuselementtinä. Samalla näen minkä värisiä lankoja minulla on.


1 kommentti:

  1. Hei! Mukavaa, että jäit kuitenkin vielä työstämään kuvausideoita ja alla oleva lankakuva on hieno! Vaikka oletkin joutunut rajaamaan kuvaa, olet tehnyt sen harkinnalla ja säilyttänyt elementtien välillä tasapainon! Muuten neutraalinvärisessä ympäristössä värikkäät langat ja napit tuovat kontrastia ja iloa kuvaan, harmaina päivinä nämä toimivat myös mielenpiristäjinä! Monesti kameroissa lukee jossain kohti objektiivia, mikä on lähin etäisyys mistä kohdetta voi kuvata, katsotaan sitä tänään tunnilla! Hieno kuva!

    VastaaPoista